Wandelgroep bij COC Midden-Nederland

50plus | Roze wandelgroep

De roze wandeling van juli 2023 vindt plaats op zaterdag 1 juli. Op het programma staat de Groene Wissel Gouda (1). Afstand 14,90 kilometer. Na de oude binnenstad (met De Waag, het oude Stadhuis, de Sint-Janskerk en het Museum Gouda) wandelt u over een paar Tiendwegen door de veenweiden van de Krimpenerwaard naar Gouderak en vaart met het pontje over de Hollandsche IJssel naar Moordrecht.
 
Openbaar vervoer van Utrecht CS:
09:58 Utrecht Centraal: Spoor 8 – De NS-intercity richting den Haag Centraal, uitstappen station Gouda;
    
Eigen vervoer:
Parkeren in Gouda is niet altijd even makkelijk, zeker niet als je een gratis plekje zoekt. Er is een (betaald) transferium vlakbij het station: https://www.transferiumparkeren.nl/gouda. Voor gratis parkeren zie https://indebuurt.nl/gouda/gemeente/gratis-parkeren-in-gouda-hier-kan-het~75091/
 
Verzamelen om ongeveer 10:16 uur bij station Gouda.
 
Als je meewandelt, dan graag aanmelden op e-mailadres [email protected]. Afmelden is niet nodig, maar het mag natuurlijk wel.
 
Nog een opmerking:
– Het komt voor dat iemand na opgave niet komt opdagen. Dit betekent voor de groep nodeloos wachten. Als je na opgave besluit om toch niet mee te wandelen of als je (ernstig) te laat dreigt te komen, meld je dan alsjeblieft telefonisch af!
 
met vriendelijke groeten,
Hans Verlaan
Nanko Wierenga
Coördinator Roze Wandelgroep
COC Midden Nederland

Datum

01 jul 23
Expired!

Tijd

Hele dag

0 Comments