AutiRoze

AutiRoze is er voor mensen met autisme. We organiseren regelmatig ontmoetingsactiviteiten en werken aan het bespreekbaar en zichtbaar maken van autisme.


De doelgroep van AutiRoze

Iedereen is welkom, maar AutiRoze is primair gericht op LHBTIQ+ met autisme. Het gaat dan zowel om mensen die een officiële diagnose hebben als mensen die vermoeden dat ze autisme hebben. Ook mensen met een andere vorm van neurodiversiteit (bijvoorbeeld ADHD) zijn welkom. De focus van de groep en activiteiten die we organiseren zijn echter gericht op mensen met autisme. Mensen met autisme en een verstandelijke beperking kunnen ook terecht bij Prettig Anders.


Onze activiteiten

We organiseren maandelijks activiteiten, voornamelijk borrels op elke derde zaterdag van de maand, doorgaans op onze vaste locatie. Die vaste locatie is de Silo, Herenstraat 34 in Utrecht. Bekijk hier foto’s van onze locatie. Ook hebben we een uitgebreide routebeschrijving. Onze borrels zijn gratis voor COC-leden en kosten 3 euro voor niet-leden.
Onze activiteiten hebben een informeel karakter en zijn gericht op ontmoeten, gezelligheid en ruimte voor een goed gesprek. Daarnaast organiseren we zo nu en dan ook uitjes.


Meer weten?

Kijk dan eens op onze Facebook-pagina of stuur een mail naar [email protected].


Postkaart AutiRoze COC Midden-Nederland