spACE
spACE is er voor iedereen binnen het aseksuele en/of aromantische spectrum en wie daar nog over twijfelt. Wij organiseren meet-ups en activiteiten in de Silokerk in Utrecht.

Activiteiten
Meerdere keren per jaar organiseren wij een meet-up en/of activiteit op onze vaste locatie in de Silokerk, Herenstraat 34 in Utrecht. Tijdens de meet-up kan je met andere bezoekers praten onder het genot van een drankje. Onze meet-ups kosten 3 euro en er is drinken en er zijn snacks. Deze kosten zijn alleen per pin te betalen. Onze activiteiten kunnen in kosten verschillen en ook de locatie kan afwijken. De Silokerk is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er is een ruim rolstoeltoilet aanwezig, maar de deur naar het toilet is
smaller dan gemiddeld. Alle toiletten zijn genderneutraal. Als je het spannend vindt of twijfelt om te komen, kan je ons altijd mailen. Wij kunnen dan met je meedenken wat kan helpen om toch naar een bijeenkomst te komen.

Waarom spACE?
In oktober 2023 zijn wij gestart met bijeenkomsten, omdat er landelijk weinig ontmoetingsplekken zijn voor aseksuele en/of aromantische personen. De A binnen de LHBTIQA+ gemeenschap wordt vaak vergeten. Wij willen een veilige plek creëren om
ervaringen te delen en herkenning te vinden voor mensen binnen deze spectra. Zo laten wij zien dat wij er zijn en behoren tot de LHBTIQA+ gemeenschap.

Meer weten?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief door een mail te sturen naar: [email protected]

Kijk op onze Instagram: spACE
Voor vragen kan je mailen naar [email protected]

 

spACE Logo Zwart blanko achtergrond standaard bij COC Midden-Nederland