Gendercafé

Gendercafé zet zich in voor de transgender en genderdiverse community door regelmatig activiteiten te organiseren in de regio Utrecht.

Coördinatoren Milo en Anne Levah organiseren namens COC Midden-Nederland activiteiten om trans en genderdiverse mensen samen te brengen. Naast een gezellige avond waar je andere mensen kunt ontmoeten, zal er regelmatig een culturele of creatieve bezigheid worden georganiseerd. Je kunt hierbij denken aan spelletjes, schilderen, schrijven, of dichten, maar ook dans, toneel, of activistische workshops. Daarnaast willen we ook samen met de community opkomen voor onze rechten en belangen.

Volg onze Instagram pagina om op de hoogte te blijven van de agenda. 


Iedereen is welkom

We vinden het belangrijk dat iedereen zich bij ons welkom voelt. Daarom doen we ons best om rekening te houden met verschillende wensen en behoeften. Heb je vragen hierover? Voel je dan vrij om ons te mailen.

We zorgen voor elkaar door respectvol met iedereen om te gaan. Heb je tijdens een activiteit moeite met iets of iemand? Je kunt altijd bij ons terecht om dit aan te geven en hierover te praten.


Contact

Wil je een keer langskomen, maar heb je nog vragen? Of ben je geïnteresseerd om vrijwilliger te worden? Email ons via: [email protected]