Samenwerkingen

In de regio van COC Midden-Nederland zijn diverse organisaties werkzaam om op lokaal gebied de belangen te behartigen van de LHBTIQ+ gemeenschap. Zij organiseren activiteiten en staan paraat om inwoners van advies te voorzien.


coming out woerden logo bij COC Midden-Nederland

Coming Out Woerden

Sinds de zomer van 2018 is de projectgroep Coming Out Woerden actief onder de vlag van COC Midden-Nederland. De projectgroep zet zich in voor meer zichtbaarheid van LHBTI-inwoners in de gemeente Woerden.

Coming Out Woerden organiseert verschillende activiteiten in Woerden door het jaar heen zoals een netwerkborrel en ontmoetingsavonden voor transgenders. Ook is de groep actief rondom de jaarlijkse Coming Out Dag op 11 oktober met de organisatie van de Regenboogweek.

E-mail | Facebook


lhbt soest soesterberg afbeelding bij COC Midden-Nederland

LHBT Soest – Soesterberg

Sinds april 2017 organiseert de projectgroep LHBT Soest-Soesterberg een maandelijkse ontmoeting. Elke 3e vrijdag van de maand wordt het LHBT café Soest georganiseerd in d’Oude Enghe.

E-mail | Facebook


stichting polypride logo bij COC Midden-Nederland

Stichting PolyPride

Stichting PolyPride zet zich in voor de zichtbaarheid van polyamorie en open relaties. Dit doen ze door deel te nemen aan de Utrecht Canal Pride en door andere activiteiten te organiseren.

E-mail | Facebook | Website


jongproud logo bij COC Midden-Nederland

Jong & Proud Amersfoort

Jong&Proud Amersfoort is een LHBTIQ+vereniging voor jongeren en jongvolwassenen van 18 t/m 30 jaar. Regelmatig worden er meetings georganiseerd in Amersfoort.

E-mail | Instagram | Facebook | Website


queer matters logo bij COC Midden-Nederland

TivoliVredenbrug – Queer Matters

De reeks Queer Matters bestaat uit LHBTIQ-thema-avonden bij TivoliVredenburg. Queer Matters biedt een podium voor verschillende stemmen en perspectieven over thema’s die raken aan LHBTIQ.

TivoliVredenburg logo bij COC Midden-Nederland