In de regio van COC Midden-Nederland zijn diverse organisaties werkzaam om op lokaal gebied de belangen te behartigen van de LHBTIQA+ gemeenschap. Zij organiseren activiteiten en staan paraat om inwoners van advies te voorzien.


coming out woerden logo bij COC Midden-Nederland

Coming Out Woerden

Sinds de zomer van 2018 is de projectgroep Coming Out Woerden actief onder de vlag van COC Midden-Nederland. De projectgroep zet zich in voor meer zichtbaarheid van LHBTI-inwoners in de gemeente Woerden.

Coming Out Woerden organiseert verschillende activiteiten in Woerden door het jaar heen zoals een netwerkborrel en ontmoetingsavonden voor transgenders. Ook is de groep actief rondom de jaarlijkse Coming Out Dag op 11 oktober met de organisatie van de Regenboogweek.

E-mail | Facebook


lhbt soest soesterberg afbeelding bij COC Midden-Nederland

LHBT Soest – Soesterberg

Sinds april 2017 organiseert de projectgroep LHBT Soest-Soesterberg een maandelijkse ontmoeting. Elke 3e vrijdag van de maand wordt het LHBT café Soest georganiseerd in d’Oude Enghe.

E-mail | Facebook


IMG 20230830 WA0003 bij COC Midden-Nederland

COC Veenendaal 

Wij zijn COC Veenendaal, bestaande uit 7 vrijwilligers die in juni 2022 bij elkaar zijn gekomen met hetzelfde doel voor ogen: Veenendaal een veiligere (en leukere) omgeving maken voor mensen uit de Queer gemeenschap.

We zijn begonnen met de maandelijkse Roze Donderdag, een gezellige avond met vrije inloop voor iedereen. Hier raken we graag met elkaar in gesprek onder genot van een drankje. De Roze Donderdag vindt elke derde donderdag van de maand plaats, vanaf 20:30 bij Bar&Borrels.

Inmiddels zijn er al evenementen georganiseerd – en staan er nog activiteiten in de planning – voor mensen van 40 jaar en ouder (COC Vintage) én zijn we druk bezig om ook evenementen te organiseren voor jongeren in Veenendaal en omgeving zoals Jong&Out.

We zijn een enthousiast team met grootse plannen en we zien onze toekomst in Veenendaal rooskleurig tegemoet.

Houd onze socials in de gaten voor onze activiteiten.

Mocht je zelf een leuk idee hebben over een activiteit die we zouden kunnen organiseren, laat het ons ook weten!

E-mail | Facebook | Instagram |


Regenboogcafé IJsselstein  

Het Regenboogcafé IJsselstein organiseert zo eens in de zes weken een avond in Theater Pantalone in IJsselstein.

Elkaar ontmoeten en kennismaken staat voorop. Er is ook ruimte voor een kort informatiemoment en muzikale of theatrale optredens. Ieder café weer wat anders en zo voor ieder wat wils. Het café is gratis en de deur staat open voor iedereen. Wil je op de hoogte blijven geef je dan op voor onze nieuwsbrief. En je kunt natuurlijk ook op de website: www.regenboogcafe.nl kijken voor de nieuwe data van het café en wat er dan op het programma staat. Kom eens spontaan binnenlopen.

Het Regenboogcafé in IJsselstein is ontstaan vanuit de behoefte om meer LHBTI’ers uit de regio bij elkaar te brengen. “Ontmoet elkaar in IJsselstein” geldt dus ook voor onze doelgroep.

E-mail | Website | Instagram |

logo regenboogcafe roze met kader kopie bij COC Midden-Nederland


jongproud logo bij COC Midden-Nederland

Jong & Proud Amersfoort

Jong&Proud Amersfoort is een LHBTIQ+vereniging voor jongeren en jongvolwassenen van 18 t/m 30 jaar. Regelmatig worden er meetings georganiseerd in Amersfoort.

E-mail | Instagram | Facebook | Website