50plus COC Midden-Nederland

Banner voorlopig definitief bij COC Midden-Nederland

Wie zijn wij?

De Regenbooggroep 50plus COC Midden-Nederland is een enthousiaste groep vrijwilligers die uiteenlopende activiteiten organiseert en staat voor belangen van de LHBTIQ+ 50 plussers in de regio Midden-Nederland.

Voor wie?

Voor alle kleuren van de regenboog van plusminus 50 jaar en ouder.

Wat doen we zoal?

We organiseren éénmaal per maand een zondagmiddag café, een eettafel, een (bos)wandeling maar ook een bezoek aan de opera, film, museum en nog veel meer.

Ontmoeten?

Ja, ontmoeten en plezier staan bij ons centraal. Door middel van een leuke activiteit en in een ontspannen sfeer (nieuwe) mensen ontmoeten, interesses, ervaringen en verhalen met elkaar delen en als het nodig of wenselijk is ook naar elkaar omzien.

Wat willen we voor de toekomst?

We willen sowieso dat veel meer mensen ons leren kennen, weten wie we zijn en wat we doen. 

Daarom organiseren we vanaf 2023 naast alle activiteiten die we al jaren doen, éénmaal per maand een speciale 50plus regenboog activiteit voor iedereen die zich betrokken voelt bij de verschillende letters in het LHBTIQ+ regenboog alfabet.

We zijn ook nieuwsgierig naar jullie ideeën, interesses of wensen en mogelijk heb je zelf iets te bieden.

Laat het ons weten als je de nieuwsbrief wilt ontvangen. Mail in dat geval naar: [email protected].

Lees hier de kwartaal nieuwsbrief en Agenda van 50plus COC MN

Maatjesproject 50plus COC MiddenNederland 

Wie zijn wij?

50plus COC Midden-Nederland is een enthousiaste groep vrijwilligers die uiteenlopende activiteiten organiseren voor 50 plussers in de regio Midden-Nederland.

We organiseren éénmaal per maand een zondagmiddag café, een eettafel, een (bos)wandeling maar ook een bezoek aan de opera, film, museum en nog veel meer. We zien dat iemand soms net iets extra’s nodig heeft. Een praatje, een blokje om, samen ergens koffie drinken of begeleiding naar een van onze vele activiteiten. Daarom starten we vanaf januari 2024 met een maatjesproject.  

Maatjesproject, voor wie?

Voor iedereen uit de LHBTIQ+ (queer)doelgroep van plusminus 50 jaar en ouder, die zelfstandig of in een verzorgings- of verpleeghuis wonen.

En dan?

Als jij je aanmeldt, gaan wij op zoek naar een geschikt maatje.

Maatje worden of zoek je een maatje?

Mail naar: [email protected]
Contact met 50plus COC Midden-Nederland?

50plus COC Midden-Nederland groeit de laatste jaren enorm, daarom zij wij altijd op zoek naar vrijwilligers. Wil jij meer informatie over 50plus COC Midden-Nederland?
Of wil je eens langskomen op een activiteit?

Stuur dan via deze link een e-mail naar 50plus COC Midden-Nederland of stuur een e-mail naar [email protected].

 

 Eerst volgende zondagmiddag café :

hans10december bij COC Midden-Nederland

Zondagmiddag 10 december Regenboog café 

 
Martin Hierck  Photographer/Visual storytelling Presenteert zijn boek, ” The life of Paula “
 
Een statige bovenwoning in Amsterdam. Waar het verleden wordt gekoesterd. Of misschien vastgeklampt aan. Om deze plek na 63 jaar te verlaten is een groot obstakel voor Paula. Ze droeg een lang bewaard geheim in zich waarvan je wist dat je het wist. Na er jaren over te hebben getwijfeld, besloot ze uit haar ei te komen. Martin Hierck portretteerde het leven van de laatste bewoner. Haar dagelijkse routine. Kat Sil. De strijd om los te laten. Jean-Pierre Geelen schetst Paula’s leven in woorden….    hierck.com/work/paula/

Martin Hierck is naast zijn baan bij Vogelbescherming Nederland, een freelance reis- en documentaire-fotograaf. Hij komt zondag 10 december vertellen over zijn boek “Staying in – Coming Out   / Paula.

Dit boek bevat de portretten die hij maakte van Paula, die eerst Paul was.

Na jaren haar moeder verzorgd te hebben, doorloopt Paula opnieuw het proces van de lange weg die zij gegaan is. Het proces waarin haar ouders haar steunden.

Nu er een einde is gekomen aan de verzorging van haar moeder, blijkt dat haar proces, haar heden en verleden, opnieuw verbeeld /verwoord kan worden.

Ook kun je deze middag ontmoeten, interesses, ervaringen en verhalen met elkaar delen, dit alles onder het genot van lekkere Hapjes en koele Drankjes. Het wordt een mooie middag. Neem gerust iemand mee, je bent van harte welkom. De Silo is rolstoel toegankelijk (wel even melden van tevoren).

We zien je graag vanaf 14.30 uur in de Silo, Herenstraat 34 in Utrecht. De toegang is vrij!

50Plus COC MN is nu ook op Facebook te vinden! Bekijk en volg ons via: https://www.facebook.com/regenbooggroep50pluscocmnl of klik op de volgende link
Hopelijk zien we jou 10 december!