Cocktail | QFFU: Love Spells And All That

Tijdens het Queer Film Festival zal Cocktail deelnemen aan een panelgesprek naar aanleiding van de film Love Spells And All That.

Als tieners hadden Eren en Reyhan in het geheim een liefdesrelatie. Toen hun verboden verhouding toch per ongeluk bekend werd, dwong de familie van Eren hen om uit elkaar te gaan. Ze stuurden Reyhan weg van het eiland en Eren naar een kostschool in Europa. 20 jaar later is Eren voor het eerst terug op het eiland en gaat ze op zoek naar Reyan, die al eerder terugkwam. Reyan woont nu samen met een man, maar vertelt haar dat ze nooit van iemand anders dan haar heeft gehouden en dat ze nog steeds verliefd op haar is. Eren is in eerste instantie in shock en houdt het af. De relatie heeft hen immers al genoeg gekost. Later laat ze zich  toch overhalen om een dag samen door te brengen; er moet immers nog een oude betovering verbroken worden voor er überhaupt over een toekomst samen nagedacht kan worden. 

Deze middag staat in het teken van biculturele queerpersonen. Na de filmvertoning vindt er een panelgesprek plaats met Stichting Prisma Groep, COC Cocktail en Abu Nawas Filmfestival.

Deze filmmiddag vindt plaats in Theaterhuis De Berenkuil, Biltstraat 166, 3572BP Utrecht.

Tickets kunnen gekocht worden via deze link.

Datum

20 aug 22
Expired!

Tijd

15:00 - 18:00

0 Comments