Escape game bij COC Midden-Nederland

Online Escape Game – Grown Up Queers

Nieuwe activiteit!

Wat doe je in een lockdown? Een online escape game met je mede-queers natuurlijk! Geen reistijd, geen reiskosten, geen besmettingsgevaar, verkouden of niet: je kan gewoon meedoen! Lekker vanuit je luie stoel!

Het verhaal…

Een oude excentrieke oom is verdwenen… Het laatste dat je van hem hebt vernomen is een brief. Een geschreven hulpkreet. Niet perse iets geks voor deze oom, die stuurde wel vaker rare brieven. Maar toch klonk er deze keer wat meer ernst in de woorden. Je besluit af te reizen naar zijn afgelegen villa om uit te zoeken wat er aan de hand is…

Op donderdag 20 januari om 20.00u gaan we dit mysterie ontrafelen! We beginnen dan met kennismaken met de groep en daarna duurt de escape game ongeveer 1 tot 1,5 uur.

Meld je aan via: https://forms.gle/6HUTrfGMH3mVSgc36

Voor alle activiteiten van Grown Up Queers geldt: je hoeft niet lid te zijn van ons of van COC Midden-Nederland, iedereen tussen de 18 en 32 jaar is welkom!

Voor vragen over Grown Up Queers en onze activiteiten kan je altijd een mail sturen naar [email protected] ✉️

Datum

20 jan 22
Expired!

Tijd

20:00

Meer info

Read More

Locatie

Online

Organisator

Grown Up Queers
Email
[email protected]
Website
https://www.cocmiddennederland.nl/werkgroepen/grown-up-queers

Grown Up Queers is er voor LHBTIQA+ jongvolwassenen van 18-28 jaar in Midden-Nederland (of daarbuiten). In de kast of uit de kast, alle genders, twijfelend, zoekend: iedereen is welkom voor een leuke activiteit en/of een luisterend oor.

Read More

0 Comments