gezellig een hapje eten 1 bij COC Midden-Nederland

Regenboog borrel 

Regenboogstembusakkoord 2022 

Aanstaande vrijdag (11 februari) gaat een aantal IJsselsteinse politieke partijen het Regenboogstembusakkoord ondertekenen, in aanwezigheid van de voorzitter (Laura van Nieuwenhuijze) en vicevoorzitter (Hugo van Amerongen) van COC Midden Nederland. 

Je bent van harte welkom bij het ondertekenen van het stembusakkoord, vrijdagavond 11 februari om 20 uur, buiten onder de luifel van het stadhuis.  

Om het te vieren is er na afloop een borrel in het Fulco. Ook hiervoor ben je van harte welkom, het eerste drankje is gratis.  

 

Regenboog borrel 

Voor mij is dit akkoord nog maar een opmaat, voor een regelmatig terugkerende regenboog borrel in IJsselstein. Ik loop al een tijdje met dit plan rond. 

 

In de jaren ’70 en ‘80 was ik in het noorden actief in de homo-emancipatie en had hierdoor vanzelf een roze netwerk. Toen ik in de jaren ‘90 naar IJsselstein verhuisde had ik hier niet meer zo’n behoefte aan. Maar nu, in de jaren ’20, krijg ik opnieuw behoefte aan een roze netwerk, in de verwachting dat mijn kring kleiner zal worden naarmate ik ouder word. 

 

Daarom heb ik het initiatief genomen voor het organiseren van een roze café ofwel regenboog borrel in IJsselstein. 

 

Voel je ervoor om hierbij betrokken te zijn, met tips en ideeën, of in de uitvoering, laat het dan even weten!Volgende week ontvang je dan een uitnodiging (met datumprikker) voor de brainstorm bijeenkomst voor de regenboog borrel. 

 

Hartelijke groeten, 

 

Jet Bakker 

[email protected] 

Datum

11 feb 22
Expired!

Tijd

20:00

Meer info

Read More

Organisator

COC Midden-Nederland
Read More

0 Comments