Algemene Ledenvergadering 7 december 2021

Published by Laura van Nieuwenhuijze on

Graag nodigen wij leden, bezoekers en geïnteresseerde uit voor de voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) op dinsdag 7 december 2021. De najaars-ALV zal wederom digitaal plaatsvinden vanwege de huidige corona-maatregelen door de oplopende besmettingscijfers. Wij kijken enorm uit naar jouw digitale aanwezigheid.

De vergadering begint om 20.00 uur (vanaf 19.45 uur kunt u online inloggen) en de ALV wordt rond 21:30 beëindigd.

Op de komende ALV staan ons jaarplan en de daarbij behorende begroting voor 2022 op de agenda, en stellen wij jou graag voor aan onze aspirant-secretaris Marijn Brok. Helaas zullen we ook afscheid nemen van algemeen bestuurslid Harry Mereboer, die zich niet verkiesbaar stelt voor de komende twee jaar.

Je kunt je vanaf nu aanmelden voor de Algemene Ledenvergadering van 7 december 2021, door een e-mailbericht te sturen naar: [email protected]. Geef hierbij je ledennummer en volledige naam op. Je ontvangt daarna een bevestiging van deelname en de bijbehorende zoomlink. Let op: alleen leden met een geldig ledennummer kunnen meestemmen.

Stukken voor de ALV zijn vanaf 20 november 2021 beschikbaar en als volgt op te vragen:
– Downloaden via www.cocmiddennederland.nl/documenten
– Via [email protected]

Bij vragen kun er contact worden opgenomen met onze secretaris, [email protected] Hopelijk treffen wij je 7 december op de online ledenvergadering!

Categories: