COC Midden-Nederland organiseert inwonersavonden voor gemeentes Zeist, Utrechtse Heuvelrug en De Bilt

Published by COC Midden-Nederland on

SAVE THE DATE

De komende 3 weken organiseert COC Midden-Nederland online inwonersavonden in samenwerking met verschillende gemeentes in provincie Utrecht. Hieronder vind je per gemeente de uitnodiging.

Gemeente Zeist

savethedatezeistjpg bij COC Midden-Nederland

Op dinsdag 18 mei 2021 om 19:00 uur, organiseren COC Midden-Nederland en de Gemeente Zeist een inwonersavond. Op 10 juli en 23 september 2019 organiseerde COC Midden-Nederland en de Gemeente Zeist al eerder een inwonersavond om een eerste input op te halen voor de Regenboogagenda.

Hoe staat het nu met de Gemeente Zeist en de Regenboogagenda? Zij kunnen jouw hulp gebruiken om nog een stap verder te komen!

Wij roepen dan ook op aan alle inwoners uit de Gemeente Zeist om samen mee te helpen en denken voor het aanbrengen van nieuwe input en initiatieven om de weg naar een Inclusieve en Diverse Gemeente Zeist mogelijk te maken!


Gemeente Utrechtse Heuvelrug

savethedate25mei bij COC Midden-Nederland

Op dinsdag 25 mei 2021 om 19:00 uur, organiseren COC Midden-Nederland en de Gemeente Utrechtse Heuvelrug een inwonersavond. Op 25 september 2019 organiseerde COC Midden-Nederland en de Gemeente Utrechtse Heuvelrug al eerder een inwonersavond om een eerste input op te halen voor de Regenboogagenda. De gemeente kan nu jouw hulp gebruiken om nog een stap verder te komen.

Wij roepen dan ook op aan alle inwoners uit de Gemeente Utrechtse Heuvelrug om samen mee te helpen en denken voor het aanbrengen van nieuwe input en initiatieven om de weg naar een Inclusieve en Diverse Gemeente Utrechtse Heuvelrug mogelijk te maken!


savethedatedebiltjpg bij COC Midden-Nederland

Gemeente De Bilt

Op dinsdag 1 juni 2021 om 19:00 uur, organiseren COC Midden-Nederland en de Gemeente de Bilt een inwonersavond. Op 5 februari 2019 organiseerde COC Midden-Nederland en de Gemeente de Bilt al eerder een inwonersavond om een eerste input op te halen voor het LHBTI actieplan.

Hoe staat het nu met de Gemeente de Bilt en het LHBTI Actieplan? Zij kunnen jouw hulp gebruiken om nog een stap verder te komen!

Wij roepen dan ook op aan alle inwoners uit de Gemeente de Bilt om samen mee te helpen en denken voor het aanbrengen van nieuwe input en initiatieven om de weg naar een Inclusieve en Diverse Gemeente de Bilt mogelijk te maken!


Data en aanmelden
De bijeenkomsten zullen online worden georganiseerd in verband met de corona maatregelen. Voor deze bijeenkomsten is aanmelding verplicht, omdat we jou voorzien van een digitale link naar deze bijeenkomst. Aanmelden kan via: [email protected] onder vermelding van Inwonersavond [Gemeentenaam] en jouw naam. Je ontvangt van ons een bevestiging als wij jouw e-mail in goede orde hebben ontvangen.

18 mei om 19:00 | Gemeente Zeist | Aanmelden
25 mei om 19:00 | Gemeente Utrechtse Heuvelrug | Aanmelden
1 juni om 19:00 | Gemeente De Bilt | Aanmelden

Categories: