Kijk naar de online voorstelling “Queer Stories” van theatergroep Live Your Story

Published by COC Midden-Nederland on

Blok vrijdag 7 mei alvast in je agenda, want dan is er een activiteit van Grown Up Queers, dé groep voor LHBTQIA+ jongvolwassenen tussen de 18 en 28 jaar. De theaters zitten nog potdicht, dus we brengen graag het theater naar jullie toe! Met een online voorstelling van Live Your Story.

Live Your Story wil hoopvolle verhalen vertellen aan jongeren die al veelvuldig met het onderwerp bezig zijn. Queer Stories is een voorstelling die de diepte in gaat over het leven dat je tegemoet gaat als jong queer persoon. De spelers gaan in op het gebruik van labels, je identiteit, veiligheid en discriminatie. Geboren vanuit persoonlijke motivatie en anecdotes wordt op een kleurrijke manier invulling gegeven aan deze onderwerpen.

Vrijdag 7 mei om 19:30 uur: Queer Stories van Live Your Story! Voor meer informatie kan je een bezoekje brengen aan hun website: liveyourstory.nl/queer-stories

Voor alle activiteiten van Grown Up Queers geldt: je hoeft niet lid te zijn van Grown Up Queers of van COC Midden-Nederland, iedereen tussen de 18-28 jaar is welkom! Wil je erbij zijn? Meld je aan door een e-mail te sturen naar: [email protected].

LET OP: VOL = VOL

31774BBB 54B3 444C A991 68E02D27195D 1 bij COC Midden-Nederland
Categories: