Vacature: Jong&Out Landelijk Kamp Coördinator

Published by Secretaris COC Midden-Nederland on

COC Midden-Nederland is op zoek naar een Coördinator Jong&Out Landelijk Kamp!

Vind jij het leuk om een kamp te organiseren? Heb jij affiniteit met LHBTIQA+ jongeren en heb je ervaring met de vraagstukken en het welzijn van deze doelgroep? Dan zoekt het bestuur van COC Midden-Nederland jou!

Wij zoeken een (vrijwillige) coördinator die twee keer per jaar de organisatie van het Jong&Out Kamp voor diens rekening neemt. Met behulp van een aantal begeleiders zet je een prachtig weekend neer vol plezierige en nuttige activiteiten voor jongeren en geef je hen de mogelijkheid om met elkaar een fantastische herinnering te bouwen.

Wat ga je doen?
 • Twee keer per jaar organiseer je een Jong&Out Kamp. Jij zorgt ervoor dat de locatie is geregeld, de dagplanningen volledig zijn ingedeeld en de randzaken op orde zijn.
 • Je stuurt een team van begeleiders aan die jou assisteren met de invulling van de dagplanningen. Verder gaan er andere begeleiders mee voor extra ondersteuning, zoals keukenwerk, mentale en fysieke zorg en algemene steun.
 • Je bent het aanspreekpunt voor de jongeren en ouders in de aanloop naar en tijdens het kamp. Jij regelt de aanmeldingen, neemt contact op met elke deelnemer en verzamelt cruciale informatie om ervoor te zorgen dat de begeleiders overal op voorbereid zijn. Je beantwoordt vragen van de ouders en jongeren.
 • Je bent verantwoordelijk voor het creëren van een open en veilige omgeving voor de deelnemers. Je bent beschikbaar voor persoonlijke gesprekken met de deelnemers en werkt samen met een begeleider die gespecialiseerd is in mentale kwesties (indien aanwezig).
Jij bent…
 • …iemand die hart heeft voor de LHBTIQA+ jongeren. Bij voorkeur heb je ook ervaring met deze doelgroep en mentale kwesties die spelen in deze doelgroep.
 • …een enthousiaste en gedreven teamleider. Je kunt goed overzicht bewaren en delegeren. Je hebt een goed oog voor details.
 • ..iemand die ervaring heeft met COC Midden-Nederland en het organiseren van een kamp of dergelijk groot evenement.
 • …iemand met communicatieve vaardigheden die creatief is en buiten de kaders denkt.
 • …bent maandelijks tien uur werkzaam met organisatie van het kamp. Deze tijdsbesteding zal toenemen zodra het kamp begint te naderen. In de weken voor het kamp ben je intensief bezig met organisatie, aanmeldingen en afronden.
Wat krijg je ervoor terug?
 • Een enorm netwerk! Als coördinator heb je veel contact met personen binnen de vereniging;
 • Een schitterende vermelding op je cv;
 • Per kwartaal een (minimale) onkostenvergoeding;
 • En vooral een onvergetelijke tijd vol met mooie herinneringen en nieuwe vrienden.
Over COC Midden-Nederland

Het COC zet zich al sinds 1946 in voor gelijke rechten, emancipatie en sociale acceptatie van lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen, transgenders en intersekse personen (LHBTIQA+’s). COC Midden-Nederland focust zich sinds 1950 op het werkgebied Midden-Nederland. Dit omvat alle gemeenten in de provincie Utrecht, maar ook enkele gemeenten in Gelderland en Noord-Holland. COC Midden-Nederland houdt zich bezig met veiligheid, (politieke) belangenbehartiging en activiteiten voor kwetsbare doelgroepen waaronder jongeren, 50-plussers, vluchtelingen, vrouwen en LHBTIQ+’s met een fysieke of verstandelijke beperking.

Ook geeft COC Midden-Nederland voorlichting op scholen en bieden wij eerstelijns psychologische hulpverlening. Daarnaast proberen wij alle vormen van discriminatie een halt toe te roepen. Dit doen wij in alle gemeenten in het gebied Midden-Nederland.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Lijkt het jou een mooie uitdaging om deze toffe functie op je te nemen?

Neem dan contact op met ons via [email protected]. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismakingsgesprek!

Categories: Nieuws