De datum van COC Songfestival 2021 is bekend!

Published by COC Midden-Nederland on

De datum voor het COC Songfestival in 2021 is bekend! Op zaterdag 27 november organiseert COC Midden-Nederland en het Landelijk Team COC Songfestival dit schitterende liedjesfestijn vanuit Theater de Kom in Nieuwegein. Dat maakten Laura van Nieuwenhuijze (voorzitter COC Midden-Nederland) en Simon Timmerman (organisator van het Songfestival) zojuist bekend in COC Songfestival: Sound of our Harmony.

Vanwege de coronamaatregelen werd besloten om de 2020-versie volledig online te houden en het competitieve element een jaar te verschuiven. Desondanks heeft het Landelijk Team COC Songfestival samen met COC Midden-Nederland een schitterende show neergezet, gevuld met bekende artiesten.

Onder de bezielende leiding van presentatrice Maaike Timmerman (bekend van Goedemorgen Nederland) kon het hele land genieten van onder anderen het social media fenomeen Orgel Joke, muzikaal talent Jordan Roy, theatermaker Rikkert van Huisstede en operazangeres Francis van Broekhuizen. Ook de Utrechtse dichter Amresh Jokhoe en de Vlaamse OUTTV-host Jens Geerts maken hun opwachting tijdens de show. 

COC Songfestival: Sound Of Our Harmony gemist?

Kijk het hier terug via het YouTube-kanaal van COC Midden-Nederland: