50plus COC Midden-Nederland

Banner voorlopig definitief bij COC Midden-Nederland

Wie zijn wij?

De Regenbooggroep 50plus COC Midden-Nederland is een enthousiaste groep vrijwilligers die uiteenlopende activiteiten organiseert en staat voor belangen van de LHBTIQ+ 50 plussers in de regio Midden-Nederland.

Voor wie?

Voor alle kleuren van de regenboog van plusminus 50 jaar en ouder.

Wat doen we zoal?

We organiseren éénmaal per maand een zondagmiddag café, een eettafel, een (bos)wandeling maar ook een bezoek aan de opera, film, museum en nog veel meer.

Ontmoeten?

Ja, ontmoeten en plezier staan bij ons centraal. Door middel van een leuke activiteit en in een ontspannen sfeer (nieuwe) mensen ontmoeten, interesses, ervaringen en verhalen met elkaar delen en als het nodig of wenselijk is ook naar elkaar omzien.

Wat willen we voor de toekomst?

We willen sowieso dat veel meer mensen ons leren kennen, weten wie we zijn en wat we doen. 

Daarom organiseren we vanaf 2023 naast alle activiteiten die we al jaren doen, éénmaal per maand een speciale 50plus regenboog activiteit voor iedereen die zich betrokken voelt bij de verschillende letters in het LHBTIQ+ regenboog alfabet.

We zijn ook nieuwsgierig naar jullie ideeën, interesses of wensen en mogelijk heb je zelf iets te bieden.

Laat het ons weten als je de nieuwsbrief wilt ontvangen van 50Plus COC Midden-Nederland. Mail in dat geval naar: [email protected].

Iedere 1e zaterdag van de maand – Wandelen in mooie bosrijke omgevingen, tussen de 10 en 15 kilometer
Iedere 2e zondag van de maand – Zondagmiddag café – Regelmatig een gast, altijd lekkere hapjes en drankjes
Iedere 4e vrijdag van de maand – Eettafel – Voorgerecht hoofdgerecht en toe voor € 8,50 exclusief drankjesContact met 50plus COC Midden-Nederland?

50plus COC Midden-Nederland groeit de laatste jaren enorm, daarom zij wij altijd op zoek naar vrijwilligers. Wil jij meer informatie over 50plus COC Midden-Nederland?
Of wil je eens langskomen op een activiteit?

Stuur dan via deze link een e-mail naar 50plus COC Midden-Nederland of stuur een e-mail naar [email protected].

Ontmoet – Gezelligheid – Contact
 
“Bij activiteiten van De Regenbooggroep willen we graag álle 50 tinten kleur een extra warm welkom heten. We zijn er ook voor jou!”
 
Informatie over onze activiteiten, mail naar [email protected]