Grown Up Queers is er voor LHBTIQA+ jongvolwassenen van 18-32 jaar in Midden-Nederland (of daarbuiten). In de kast of uit de kast, alle genders, twijfelend, zoekend: iedereen is welkom voor een leuke activiteit en/of een luisterend oor.


Grown Up Queers organiseert activiteitenmiddagen/meetings in de regio Midden-Nederland. Eens per maand maand wordt er iets georganiseerd. Elke keer op een andere plek in het werkgebied van COC Midden-Nederland. Er zijn afwisselende activiteiten: de ene keer zal het iets creatiefs zijn, de andere keer iets sportiefs, een rustige activiteit, een actieve activiteit… voor ieder wat wils! Daarnaast is Grown Up Queers een veilige ontmoetingsplek waar vrijuit gesproken kan worden over LHBTQIA+ gerelateerde onderwerpen.


Contact

Ben je benieuwd naar Grown Up Queers? Volg ons op Instagram! Ook is er een WhatsApp-groep waar je in kan als je dat wil. Neem contact op met [email protected]. Dan hoor je snel van de coördinator Maaike.

Ook als je eerst even laagdrempelig wil horen of deze activiteiten passen bij wat je zoekt, dan kan je natuurlijk contact opnemen.