PLUC’je organiseert gezellige activiteiten en borrels voor LBTIQ+ vrouwen en non-binaire personen tussen de 18 en 35 jaar die graag andere LBTIQ+ vrouwen willen ontmoeten. Deze activiteiten vinden maandelijks in de omgeving Utrecht plaats, of online. (PLUC’je is de jongerenvariant van PLUC.)

plucje logo 2 bij COC Midden-Nederland

Een overzicht van de activiteiten van PLUC’je: lasergamen, borrels bij Bar Buka, Bodytalk en Kalff, pottenbakken, klimmen en (online) escaperooms. PLUC’je ontstond omdat er weinig ontmoetingsmogelijkheden waren voor LBTIQ+ vrouwen en non-binaire personen tussen de 18 en 35 jaar. Inmiddels komen er vrouwen naar PLUC’je vanuit het hele land en is er een PLUC’je WhatsApp-groep. In deze Whatsapp-groep kan er na de activiteiten verder gepraat worden en kun je onderling met andere vrouwen afspreken om bijvoorbeeld samen naar een LBTIQ+ feest te gaan. 

Ben je geïnteresseerd in PLUC’je?

Ben je vrouw, identificeer je je als vrouw, als queer, non-binair of heb je om een andere reden interesse in PLUC’je? Je bent welkom! Vind je het spannend om mee te doen aan een activiteit of heb je nog vragen? Dan kun je van tevoren kennismaken met coördinator Anne. 

Je bent zeker niet verplicht om maandelijks aan de activiteiten mee te doen, je kunt je aanmelden voor de activiteiten waar jij zin in hebt. Meld je aan bij coördinator Anne Kers ([email protected]) voor een update van de geplande activiteiten.