Voguing workshop bij COC Midden-Nederland

Voguing Workshop – Grown Up Queers

Leer de kunst van New Way met @andre.ubs (https://www.instagram.com/andre.ubs/) in deze Voguing workshop! (Benieuwd wat dit is? Kijk op Instagram en swipe voor een filmpje: https://www.instagram.com/p/CaxMEfYMype/ )

Voguing is ontstaan uit de ballroom cultuur in Haarlem, New York in de jaren 60 tot 80. Ballroom cultuur is van oorsprong gecreëerd door zwarte en latinx trans vrouwen en queer personen om een safe space te creëren waarin zij zich met vrijheid konden uiten en een gevoel van gemeenschap konden hebben.

New Way is één van de drie performance categorieën van Voguing, waarin de meer flexibele dansers een nieuwe stijl ontwikkelden om hun gymnastieke talenten te laten zien. New Way kenmerkt zich met scherpe lijnen, indrukwekkende poses en elegante bewegingen. Deze Beginner workshop is toegankelijk voor mensen zonder dansachtergrond, je hoeft niet flexibel te zijn.

Wanneer? Zondagmiddag 20 maart 15.00u (inloop 14.45u, duur: ongeveer 1 uur)
Waar? Laan van Nieuw Guinea 45, Utrecht (het donkerblauwe gebouw)
Prijs: €4,50*

Ben je erbij? Koop je ticket via: https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/voguing-workshop VOL=VOL!

*let op: entree is €4,50 + kosten voor de ticketshop waar wij gebruik van maken

Voor alle activiteiten van Grown Up Queers geldt: je hoeft niet lid te zijn van ons of van COC Midden-Nederland, iedereen tussen de 18 en 32 jaar is welkom!

Voor vragen over Grown Up Queers en onze activiteiten kan je altijd een mail sturen naar [email protected] ✉️

Datum

20 mrt 22
Expired!

Tijd

14:45 - 16:15

Kosten

€4,50

Meer info

Read More

Locatie

Laan van Nieuw Guinea 45
Laan van Nieuw Guinea 45, Utrecht

Organisator

Grown Up Queers
Email
[email protected]
Website
https://www.cocmiddennederland.nl/werkgroepen/grown-up-queers

Grown Up Queers is er voor LHBTIQA+ jongvolwassenen van 18-32 jaar in Midden-Nederland (of daarbuiten). In de kast of uit de kast, alle genders, twijfelend, zoekend: iedereen is welkom voor een leuke activiteit en/of een luisterend oor.

Read More

0 Comments