Aanmelding UCP boot | COC MNL | zaterdag 4 juni 2022

Published by COC Midden-Nederland on

Op zaterdag 4 juni 2022 aanstaande is er een nieuwe editie van de Utrecht Pride. Na het geweldige succes van voorgaande jaren vaart ook COC Midden-Nederland (COC MNL) dit jaar weer mee met een eigen boot!

Roze Violet Cupcake Verjaardag Foto Postkaart 1 bij COC Midden-Nederland

Zoals jullie wellicht begrijpen is er slechts beperkt plaats op onze boot. Daarom worden in eerste instantie de vrijwilligers en leden van COC Midden-Nederland uitgenodigd om mee te varen. Mochten er daarna nog plekken overblijven dan kunnen overige geïnteresseerde ook kans maken om mee te varen op onze boot, alle overige geïnteresseerde zullen in eerste instantie op de wachtlijst worden geplaatst.

Mocht blijken dat er meer vrijwilligers en leden van COC Midden-Nederland mee willen varen dan dat er plek is, dan zal er mogelijk geloot moeten worden. Uiteraard kijken we wel naar een goede vertegenwoordiging van de diverse werkgroepen en leden.

UPDATE (28-03-2022): Er zijn ontzettend veel aanmeldingen ontvangen, meer aanmeldingen dan wij helaas kunnen toelaten als passagier op de boot. Iedereen die zich nu inschrijft, zal automatisch op de wachtlijst worden geplaatst. Als er mensen zich afmelden, zullen wij de wachtlijst aanschrijven voor een plekje op onze boot.

Kosten voor meevaren:

Vrijwilligers en leden van COC Midden-Nederland: € 15,00 euro (inclusief drankjes en versnaperingen)
Overige geïnteresseerde: € 35,00 euro (inclusief drankjes en versnaperingen)

Aanmelden voor de COC Midden-Nederland boot kan tot en met zondag 10 april 2022.

De link om jezelf aan te melden, kun je hier vinden: https://forms.gle/dFkex5RwrW4KnTnf6

Categories: