IDAHOBIT 2024 | COC Midden-Nederland Maakt Thema Boot Tijdens Utrecht Pride Bekend! 😍

Zaterdag 1 juni 2024 geeft Utrecht Pride de grachten van Utrecht weer extra kleur! Maar liefst 50 boten varen door de grachten van de stad.

COC Midden-Nederland kiest ervoor om dit jaar wederom een krachtige en liefdevolle boodschap uit te stralen. Liefde voor jou, liefde voor iedereen. Hartje Hartje The Sparkle Edition! De boot zal geheel in roze en zilveren accenten worden gehuld (en natuurlijk met een glittertje hier en daar)! We hebben naast liefdevolle vrijwilligers en leden, ook een geweldige Drag Queen op onze boot: Saya Kaya (Mels Velterop). Saya Kaya betekend “Ik ben Rijk” in het Indonesisch. En wij, COC Midden-Nederland, voelen ons enorm rijk met onze boodschap tijdens de Utrecht Pride en alle vrijwilligers die zich gedurende het jaar belangeloos inzetten voor de gemeenschap. Samen met Saya Kaya zullen alle vrijwilligers en leden, de bezoekers aan de kade liefde geven. Om de liefde die zij hebben ontvangen, vervolgens ook weer te laten verspreiden. En dit jaar dus met een extra Sparkle, want dat verdienen alle bezoekers van Utrecht Pride, alle boten met passagiers, in de hele stad en iedereen binnen de regenboogfamilie.

“We mogen zichtbaar zijn, zichtbaar onszelf zijn. Omdat dit nog steeds niet voor iedereen vanzelfsprekend is, willen wij iedereen een hart onder de riem steken. Op 1 juni 2024 staan wij op de boot voor iedereen uit onze regenboogfamilie. COC Midden-Nederland ziet jou en is er voor jou! Dat laten we komende 1 juni ook vooral zien. Het is een prachtig feest voor iedereen, maar door de boodschap willen we laten zien dat dit niet geldt voor alleen de dag van de Pride… Juist ook gedurende het hele jaar, wees lief voor elkaar en wees er voor elkaar.

Onze vaartocht is dan ook een liefdevol protest, om meer aandacht te vragen voor het liefhebben van elkaar. Laten we dit jaar Utrecht weer overspoelen met liefde! Tijdens onze vaartocht, zullen wij onze oproep brengen: HARTJE HARTJEEEE!” 😍 Aldus Laura van Nieuwenhuijze (voorzitter COC Midden-Nederland)

COC Midden-Nederland vaart tijdens de Utrecht Pride 2024 mee met bootnummer: 11. Wij roepen iedereen op om deze dag extra lief te zijn voor elkaar en vanaf de kade naar alle boten te roepen: HARTJE HARTJE!

❤️❤️❤️

 

1 bij COC Midden-Nederland Dag 18 EXTRA bij COC Midden-Nederland

Categories: Nieuws