Allereerst wenst het bestuur van COC Midden-Nederland wenst je een prachtig, liefdevol, kleurrijk en gezond 2024 toe!

COC Midden-Nederland’s Rommelmarkt!

Op 18 januari 2025 mag COC Midden-Nederland maar liefst 75 kaarsjes uitblazen. De vereniging viert dan haar 75-jarig bestaan! Een prachtige mijlpaal die we graag groots vieren. Met 75 fantastische activiteiten, zowel van de vereniging als van onze werk,- en projectgroepen.

Om het jubileumjaar te kunnen bekostigen hebben wij financiële middelen nodig. Op dit moment werkt het bestuur hard om donateurs binnen te halen, maar ook om financiële bijdragen te ontvangen van gemeente, provincie en andere bedrijven.

Naast dat wij met hen in gesprek gaan, willen we ook graag enkele superleuke activiteiten organiseren om samen met jullie meer financiën op te halen, zodat we een spetterend jaar kunnen neerzetten.

De komende maanden zullen dan ook in teken staan van werfacties, zoals de COC Midden-Nederland Rommelmarkt en Bingo! Om loten te verkopen en om spullen/kleding te kunnen verkopen, hebben we jou nodig!

Heb jij spullen of kleding die je niet meer gebruikt? Dit is bij ons hartstikke welkom! We willen graag de spullen en kleding inzamelen om een rommelmarkt en een bingo te organiseren, om zo meer financiële middelen te werven ten behoeve van ons jubileumjaar.

Spullen en kleding die je dus niet meer gebruikt, komen we graag ophalen! Natuurlijk mag je deze ook langs brengen.

In principe nemen we alles graag aan, maar onze opbergruimte is helaas beperkt. Daarom kunnen we eventuele grote meubelen zoals: witgoed/banken/stoelen/eettafels/kledingkasten en overige grote spullen helaas niet aannemen. Twijfel je of wij het kunnen aannemen? Stuur ons gerust een e-mail om te overleggen.

Zodra de datums en locaties voor de rommelmarkt en bingo bekend zijn, delen we deze graag met jullie. Wij hopen op een prachtige opkomst en natuurlijk een fantastische opbrengst!

Neem gauw contact met ons op voor het maken van een afspraak om jouw spullen en kleding te komen ophalen! Langs brengen mag natuurlijk ook. Dan maken we ook graag een afspraak met je! Mail naar: [email protected]

Liefs,
COC Midden-Nederland
Laura, Hugo, Mirjam, Mels & Maartje

Spullen gezocht bij COC Midden-Nederland

& we zoeken ook naar versiering!

Heb jij thuis nog versiering liggen waar je niets meer mee doet in de kleuren: zilver, glitter, paars en goud? Denk dan aan ons! Wij nemen het graag van je over! Wij zijn blij met alle soorten versiering, van ballonnen tot slingers en van tafelkleden tot gordijnen.

Heb jij versiering over? Wij nemen het graag van je over! Mail hiervoor naar: [email protected]

Versiering gezocht bij COC Midden-Nederland

Steun COC Midden-Nederland met een financiële bijdrage!

COC Midden-Nederland zoekt liefdevolle donateurs om ons goede werk in de regio  Midden-Nederland en ons jubileumjaar 2025 te steunen. 😍 🎉 We vieren met heel veel plezier de liefde met jullie. Wil jij onze vereniging en ons goede werk steunen? Dan kun je eenvoudig doneren via de onderstaande link! COC Midden-Nederland is je enorm dankbaar!

DONEREN KAN EENVOUDIG HIER!

Donateur website bij COC Midden-Nederland

Categories: Nieuws