Sta jij alweer in de startblokken? Komende september is het alweer tijd voor de 12e editie van het Landelijk Jong&Out Kamp!

De aanmeldingen voor het komende kamp zijn weer geopend. Je kunt het inschrijfformulier vinden via de link in de bio van onder andere Jong&Out Utrecht.

Wij zijn ontzettend trots en heel erg blij dat het Landelijke Jong&Out Kamp zich mag gaan opmaken voor maar liefst de 12e editie. In 2014 vond het allereerste Landelijke Jong&Out Kamp plaats. Het is ontzettend bijzonder en uniek in Nederland, omdat het Landelijke Jong&Out Kamp voor het eerst in Nederland speciaal voor LHBTIQAP+ jongeren van 12 tot 18 jaar een geheel verzorgd weekend organiseerde door uitsluitend vrijwilligers. Het weekend is niet meer uit de agenda’s en gedachten te halen van vele jongeren.

Enkele begeleiders zijn er al bij vanaf het eerste uur, maar elk jaar mogen wij weer nieuwe begeleiders toevoegen aan het team! Dit jaar gaat er een afvaardiging van begeleiders mee van de volgende Jong&Out groepen: Utrecht, Amersfoort, Eindhoven, Arnhem én nieuwkomer: Tilburg-Breda! Holé!

Wij kijken gigantisch uit naar jouw komst! Ben jij er dit jaar ook weer bij?

De aanmeldingen gaan altijd bijzonder rap en snel, meld je daarom zo snel mogelijk aan. Na de aanmelding ontvang je zo snel mogelijk betalingsgegevens. Nadat je de bijdrage overgemaakt hebt, is de aanmelding definitief. Begin september ontvang je meer informatie over het kamp.

Hopelijk zien we jou weer bij het kamp! 🔥

Liefs, team J&O Kamp

#lhbti #lhbtiq #lhbtiqa #lhbtiqap #queer #queerjongeren #jongenout #coc #cocmiddennederland #gsa #middelbareschool #middelbaaronderwijs #jongeren #jong

Categories: Nieuws