COC MIDDEN-NEDERLAND
VAART MEE TIJDENS UTRECHT PRIDE 2024!

Op zaterdag 1 juni 2024 aanstaande is de jubileum editie van de Utrecht Pride. Na het geweldige succes van voorgaande jaren vaart ook COC Midden-Nederland dit jaar weer mee meteen eigen boot tijdens de Utrecht Pride!

Zoals jullie wellicht begrijpen is er slechts beperkt plaats op onze boot. Daarom worden in eerste instantie de vrijwilligers en leden van COC Midden-Nederland uitgenodigd om mee te varen. Mochten er daarna nog plekken overblijven dan kunnen overige geïnteresseerde ook kans maken om mee te varen op onze boot, alle overige geïnteresseerde zullen in eerste instantie op de wachtlijst worden geplaatst.

Mocht blijken dat er meer vrijwilligers en leden van COC Midden-Nederland mee willenvaren dan dat er plek is, dan zal er mogelijk geloot moeten worden. Uiteraard kijken we naar een goede vertegenwoordiging van de diverse werkgroepen en leden.

Kosten voor meevaren:

Vrijwilligers en leden van COC Midden-Nederland: € 20,00 euro (inclusief drankjes en versnaperingen)

Overige geïnteresseerde: € 40,00 euro (inclusief drankjes en versnaperingen)

Omdat de kosten sinds 2023 dermate zijn gestegen, heeft het bestuur (helaas) moeten besluiten om de eigen bijdrage daarin te verhogen.

Aanmelden voor de COC Midden-Nederland boot kan tot en met zondag 24 maart 2024.

Let op: jouw aanmelding is persoonlijk, daarom is het niet mogelijk om een formulier voor +1 in te vullen. Degene dient zelf ook een formulier in te vullen.

 

KLIK HIER VOOR HET AANMELDFORMULIER

 

Aanmelden Utrecht Pride 2024 4 bij COC Midden-Nederland

Categories: Nieuws