De nieuwe voorstelling van Theater Oester is vanaf 25 mei 2024 te zien in Villa Concordia! Er zullen 6 voorstellingen worden gespeeld, 25 en 26 mei kunt u zowel in de middag als in de avond genieten van deze prachtige voorstelling. Op 31 mei en 2 juni kunt u in de avond genieten van deze voorstelling. Kaartjes zijn € 15,00 euro. Wij nodigen u graag uit om de website van Villa Condordia te bezoeken tickets aan te schaffen. Dit kan via de volgende link: Villa Concordia – Het theater van Aluin. Wij wensen u alvast een prettige en fijne voorstelling toe!

Meer informatie over de voorstelling? Leest u dan vooral verder:

Pits and Perverts | Theater Oester

Het is de zomer van 1984. Terwijl Margaret Thatcher de politieke arena beheerst en de Nationale Unie van Mijnwerkers vastberaden staakt, ontvouwt zich een hartverwarmend verhaal dat de tand des tijds heeft doorstaan.

Een moedige groep homoseksuele en lesbische activisten bundelt hun krachten met een nobel doel voor ogen: steun verlenen aan de mijnwerkersfamilies die in de frontlinie. Maar één hindernis doemt op: de terughoudendheid van de Unie om hulp te aanvaarden, overmand door gevoelens van schaamte. Toch laten deze vastberaden activisten zich niet uit het veld slaan. Ze maken een gedurfde keuze en richten hun blik op een directe ontmoeting met de mijnwerkers die ze willen bijstaan. Een afgelegen mijndorp diep in het schilderachtige landschap van Wales wordt hun bestemming. 

En zo ontvouwt zich een buitengewoon verhaal: twee ogenschijnlijk verschillende gemeenschappen, elk met hun eigen unieke identiteit. Pits and Perverts viert dat echte verandering mogelijk is, zelfs in de meest uitdagende tijden.

 

Categories: Nieuws