Onderzoek naar (on)veiligheid, discriminatie en intolerantie

Art.1 Midden Nederland, COC Midden Nederland en gemeente Utrecht doen jaarlijks onderzoek naar ervaringen van (on)veiligheid, discriminatie en intolerantie tegenover de LHBTQI+ community. Met de resultaten van PINKPANEL worden gemeenten geadviseerd over thema’s als seksuele en gender diversiteit op de arbeidsmarkt, in de buurt, het uitgaansleven en zorginstellingen.

Als u zich identificeert als lesbisch, homo, biseksueel, transgender, interseksueel, queer of ander lid van de LHBTIQ+ gemeenschap nodigen we u van harte uit om deze digitale enquête in te vullen.

Het is belangrijk dat zo veel mogelijk mensen de enquête invullen, zodat we een zo compleet mogelijk beeld krijgen. Voel u dan ook vrij om de enquête binnen uw netwerk te delen.

De vragen richten zich op uw ervaringen met (on)veiligheid en discriminatie in de gemeente en provincie Utrecht.

De enquête behandelt discriminatie en intolerantie, zoals ongewenste opmerkingen, beledigingen, agressie en andere vormen van LHBTIQ+ vijandigheid. Alle vragen zijn gerelateerd aan uw persoonlijke ervaringen in het jaar 2023.

Het kost u slechts 5 tot 10 minuten om de vragenlijst te voltooien. We verzamelen en verwerken uw antwoorden anoniem, en de resultaten worden samengevat in een overzichtelijke feitenkaart (Download hier de factsheet Pink Panel 2022). De uitkomsten worden aan het einde van 2023 gepubliceerd. Na het beantwoorden van de eerste vraag, start de enquête automatisch.

Categories: Nieuws